ADV: Blue van VGZ, de no-nonsense zorgverzekering

Zie jij door de bomen van de zorgverzekeringen het bos niet meer? Dure premies, moeilijk opzeggen… je kent het wel. VGZ introduceert een nieuwe zorgverzekering via internet: Blue van VGZ. Het nieuwe product kenmerkt zich door de no-nonsense uitstraling: geen onnodige extra’s in het pakket, wel een goedkoop product, waarbij gemak voorop staat. Zo is de verzekering dagelijks opzegbaar.[meetpixel]

Blue van VGZ is een nieuwe zorgverzekering. Blue van VGZ profiteert van een grote verzekeraar als VGZ, maar heeft wel een eigen lage premie doordat alles online plaatsvindt. Blue van VGZ kent geen medische selectie of ingewikkelde pakketten. Blue van VGZ heeft naast de basisverzekering twee makkelijke aanvullende verzekeringen. Je betaalt hierin niet voor extra services of vergoedingen waar je geen behoefte aan hebt. Dus jij kiest, wat jij betaalt! Je kunt al vanaf € 77 een verzekering afsluiten.

Via Mijn Blue kan je zelf je gegevens beheren via Internet en in contact komen met medewerkers van Blue van VGZ kan via Social Media als Twitter en Facebook. Natuurlijk kan je ook nog gewoon ‘ouderwets’ bellen of mailen met Blue van VGZ. En bevalt Blue van VGZ niet meer? Geen probleem. Blue van VGZ is dagelijks op te zeggen met ingang van de eerstvolgende dag van de volgende maand. Sluit nu online in slechts drie stappen uw verzekering bij Blue af.

In deze tijd dat iedereen niet meer achter de computer vandaan te slaan is, is het ook wel zo handig dat je alles online kunt regelen. Zo kan je online declareren, dagelijks opzeggen en de verzekeringsgegevens zelf beheren via de site. Heb je een herhaalrecept? Dan bestel je die via het web. En bij die no-nonsense zorgverzekering hoort uiteraard een zeer lage premie. Bereken dus nu uw premie op blue.nl.

2 reacties op “ADV: Blue van VGZ, de no-nonsense zorgverzekering

  1. smeets

    ik weet niet of ik mijn verzekering goed afgesloten heb bib
    VGZ blue?
    Graag een mail terug.
    gam smeets.burgemeestercortenstr 104d
    6226gz

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

      :D er gaat niets boven verzekeren!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.